Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomniane postacie

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Otworzyłem ten temat aby podzielić się moją opinią chyba "najbardziej" zapomnianych postaci w lolu :)

Zacznijmy od TOP 3 !

TOP 1) Jest to Sejuani - dobry jungler nie ma co stun, slow no mega, ostatnio w grze widziałem ją około rok temu, na prawdę bardzo zapomniana postać nie wiem dla czego bardzo pomaga innym + mega ulty wystarczy ładne combo z jej udziałem i mamy gotowego ace :P Do tego bardzo łatwe gangi na początku wystarczy "szarża" + slow i kill gwarantowany :) = Bardzo zapomniana postać :)

TOP 2) Viktor - mówiąc szczerze nie wiem dla czego jest to tak odpychana postać przez innych przez co idzie idąca w niepamięć jest moim zdaniem jeden z lepszych miderów, zawsze jak widziałem go w grze co było z pare dobrych miesięcy temu .... wychodził z 8/0/0 z mida i potem kierował cała gre :D jego ulty i morderczy "laserek" to najbardziej łatwa postać do farmy, oraz jego stun dający mu na prawdę duże możliwości nawet przed osiągnięciem 5lvl'a, ciężko go zgangować. Na prawdę postać bardzo dobra do polecenia z własnego doświadczenia to powiem jednakże odchodząca już w niepamięć

TOP 3) Galio - osobiście powiem, że widziałem go raz na rok chyba w grze :D jak ktoś nim grał, a jest to potężny mider jego pasywa przeliczająca Magic Resist na AP to na serio super rozwiązanie na początkowe fazy gry na midzie dodatkowo połączenie jego ulty z np: ulty amumu lub J4 daje wygrany team fight :P

na początku jest nim bardzo łatwo grać kontruje większość miderów jedynie ze swojej pasywki :P potem w teamfightach ile razy gdyby nie on był by przegrany :D Na serio postać warta polecenia niestety odchodząca tak samo w niepamięć :(

Jak wy o tym myślicie ? Jakie znacie jeszcze postacie odchodzące już powoli na rogi Summoners Rift's :)

Zapraszam do wypowiadania się :) Podzielcie się waszym doświadczeniem ;)

Opublikowano

To prawda. Tych postaci nie widziałem dobry rok...

Dodam jeszcze, że zapomnianymi postacią jest Zilean.

Myślę, że dominują tutaj trendy na postacie, którymi inni carrują gry oraz te, które mają wyśmienite skórki.

Ludzie grają często championami, które są grywane na LCS'ach, zapewne by się dowartościować.

Opublikowano

Widziałem wszystkie w tym roku/miesiącu, a jayce, rumble, poppy ani razu.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Częściej widze Viktora niż Zileana, ale k.

Sejuani na rankedach nigdy nie widziałem, na normalach czasami ( zanim miałem 30lvl ;f )

Galio 2 razy.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

LEGENDARNE POKEMONY!!  WYBIERAM CIE ! hhahahaha :D

Ja to bardzo dawno nie widziałem: Poppy, Yorick, Skarner i te 3wymieniione. Zileanem sam gram i miałem nie dawno quadre pikną <3  Pozabijali się sami od siebie hhihi. Kocham go :D

Opublikowano

Ja widziałem Rumbla tydzień temu,

Od początku gry w Lola widziałem go zaledwie 3 razy

Poppy widze często... Bo nią gram :D

Yoricka często widze, bo rankedy

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Ogólnie wracając do tematu chciałem zrobić koledze gifta no i proszę .... :D złośliwość rzeczy umarłych :D

knjps3.jpg

Trochę się zdenerwował ale zawsze to skórka xD

Moim zdaniem zapomniana postać to niedawno wielka Nami :) Którą bardzo sporadycznie widzę a na serio supporcik to jest epicki nawet na mida ze swoim E dużo robi :P

Opublikowano

Kurwa popy japierdole wszystko byle nie to gówno. B rzadko widzę ale jak grałem na nią ostatnio to pokerwowala szmata gre, nie da się zabić tego gowna stuny huje muje dzikie węże. Viktor tez dobry ale topka rzadko nim gra. Seju miała jedno z największych win rate niedawno. Ja bym się jednak skupił na cos ala ryze, kogmaw, xin, bi coraz bardziej zaczynają odstawac

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Moim zdaniem zapomniana postać to słynna Nami :) Którą bardzo sporadycznie widzę a na serio supporcik to jest epicki nawet na mida ze swoim E dużo robi :P

Zapomniana i słynna? Mój mózg... krwawi... Zdecyduj się, człowieku.

@top

Viktora, jak i Seju widuję nawet, nawet.

Gorzej z Poppy, Urgotem, Skarnerem, Sionem i Yorickiem. Ostatnio miałem Siona na rankedzie w teamie, oczywiście AP mid i zrobił miazgę.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@UP

Bi nie znam ale VI tak :) właśnie ją widać częściej niż po tym jak wyszła z rotacji :D ryże też ostatnio nie widziałem tutaj ci stwierdzę fakt :P

Osobiście też dawno nie widziałem Zac'a

Ale to jest powiem wam tak, na LCS'ach grają Lulu na midzie to teraz zrobiła się moda na lulu na midzie :D z czego większość myśli , że to łatwe a kończą 0/21 jak to było w mojej poprzedniej grze D:

Zapomniana i słynna? Mój mózg... krwawi... Zdecyduj się, człowieku.

@top

Viktora, jak i Seju widuję nawet, nawet.

Gorzej z Poppy, Urgotem, Skarnerem, Sionem i Yorickiem. Ostatnio miałem Siona na rankedzie w teamie, oczywiście AP mid i zrobił miazgę.

Sorki, źle ująłem w zdaniu, jednakże pewnie większość zrozumiała przekaz :) Niekiedy sławna a teraz zapomniana :) Nie musisz chwytać za źle sprecyzowane zdania ;)

Opublikowano

Jak dla mnie Urgot jest bardzo mocny jak do jungli to też do jako adc to będzie nowa meta zobaczycie.

Jak dla mnie też jeszcze Rumbla który był bardzo mocny i z dnia na dzień nagle nie gra już nikt.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Bardzo długo nie widziałem Ryża o.O

i Aatroxa z dwóch miesięcy nie widziałem

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Alistar, ale ostatnio jest odkrywany jako dobra kontra na Leonę,

Rumble, grałem nim jak był w rotacji, ładnie kosiłem ale team oczywiście nie potrafił wskoczyć do teamfighta i przegraliśmy tą grę. Poza tym nie widziałem go już,

Ostatnio zauważyłem spadek pickowania Mastera Yi, serio, od ostatnich 3 miesięcy wcale go nie widziałem, no chyba jedynie na Aramach raz, ale tak poza tym to wcale.

Rzadko także widuję Twisted Fate'a, ale chyba wrócę do mainowania go by jako tako zwiększyć pickrate go :D.

Opublikowano

@UP

Viktor i Sion słaby ?

Coo ty gadasz do nas ....

Od kiedy viktor jest słaby ?

A sion ? nie musi miec killi nawet a wyjebie sie z 300 farmy i zrobią ci tyle że może z 100hp ci zejdzie ....

Opublikowano

Bullshit. Galio często pickowany na 5, natomiast Jayce .... oh, tego dawno nie było ;3.

dziwisz się? ta postać ma takie problemy z maną ze to odpycha.

dsa

Opublikowano

Co do Sejuani to się nie zgodzę. Na rankedach czasami widuję. Według mnie to Yorick, Anivia, Kog, Nautilus, Skarner, Sion, Twitch, Soraka, Urgot

Opublikowano

galio widzialem moze raz ostatio, ale jayce'a, koga, nautilusa, rumble, swaina, xin zhao, zileana i zyry dawno nie widzialem

userbarwb.png

Opublikowano

Od początku gry w LoL nie widziałem Galio, jedynie jak sam nim grałem. Według mnie zapomniane postacie to Galio, Malazahar( sam go mainuje za to) oraz Urgot

Opublikowano

A czemu nikt nie wspomina o moim Talonie? Ostatni raz widziałem przeciwnika grającym Talonem z jakieś kilka miesięcy temu, co do zapomnianych postaci to też Yorick się zalicza, bo też go zbyt często nie widuje. Swain'a też dawno nie widziałem jak i Poppy. 

Co do Jayce'a to gram nim raz na jakiś czas i nie mam problemów z maną, nie wiem co wy do niego macie... :)

Opublikowano

Zapomniane? na ranketad co chwilę ktoś gra seuani na midzie, viktorem na topie czy też galio na midzie... te postacie widze bardzo często... prawdę mówiąc to nigdy nie widziałem jak ktoś gra Miss Fortune :)

galio widzialem moze raz ostatio, ale jayce'a, koga, nautilusa, rumble, swaina, xin zhao, zileana i zyry dawno nie widzialem

jak można nie widzieć takich postaci? jak masz 30lv to co chwile nimi grają xina nie widziałeś? wszystkie te postacie są popularne na rankedach. Nie ma zapomnianych postaci...

Co do Sejuani to się nie zgodzę. Na rankedach czasami widuję. Według mnie to Yorick, Anivia, Kog, Nautilus, Skarner, Sion, Twitch, Soraka, Urgot

Soraka? dużo ludzi gra soraką... dobry na topa/mida i można grać suppem na bocie...

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...